image1 image2 image3
logotype

Hoe wij werken


Vakmanschap, passie, vertrouwen en kennis van de markt zijn de essentiële aspecten die ons in staat stellen om voor ieder vraagstuk zowel de kandidaat als opdrachtgever op adequate wijze te bedienen en bij elkaar te brengen.

Voor onze kandidaten betekent dit dat zij kunnen rekenen op een luisterend oor en een geïnteresseerde gesprekspartner. Wij luisteren daadwerkelijk naar wat U aanspreekt, waar U naar op zoek bent. Samen selecteren wij vervolgens een bedrijf en een baan die bij u past.

Ook helpen wij u in  het traject naar het sollicitatiegesprek toe, wij helpen u een goed CV op te stellen en bereiden u desgewenst voor op het sollicitatiegesprek. Dit is iets waar veel van onze technische kandidaten heel veel aan hebben gehad, wellicht kan het voor u ook net dat extra duwtje in de rug betekenen.

Als Technisch Detacheringsbureau krijgt u bij Klasen Engineering in de meeste gevallen direct een jaarcontract, wanneer het gedurende dat jaar goed bevalt voor zowel uzelf als de opdrachtgever dan treedt u daarna in dienst bij de opdrachtgever. Iets wat bij ons tot op heden in 90% van de gevallen heeft geleid tot een vast dienstverband!

Indien u als Kandidaat op zoek bent naar stabiliteit of juist verandering maar dan wel met de garantie van een goed contract met een concurrerend salaris, helpt Klasen Engineering u daar graag bij! Neem direct Contact op om te zien of wij ook voor u iets kunnen betekenen!

2019  Klasen Engineering BV - Technische Detachering