image1 image2 image3
logotype

Hoe wij werken


Vakmanschap, passie, vertrouwen en kennis van de markt zijn de essentiële aspecten die ons in staat stellen om voor ieder vraagstuk zowel de kandidaat als opdrachtgever op adequate wijze te bedienen en bij elkaar te brengen.

Voor onze opdrachtgevers betekent dit dat u kunt rekenen op een luisterend oor en een geïnteresseerde gesprekspartner. Wij luisteren daadwerkelijk naar wat U aanspreekt, waar U naar op zoek bent.

Wij weten als geen ander dat de juiste kandidaat zich in de meeste gevallen niet laat vertalen in een functieprofiel van een A4-tje. Er komt meer bij kijken, een kandidaat moet de juiste instelling hebben, de juiste soft-skills. Onze ervaren consultants gaan in hun gesprekken dan ook diep hierop in en weten ook qua persoonlijkheid al meer dan 12 jaar telkens weer de juiste kandidaat te selecteren. 

Al onze interne medewerkers hebben meerdere jaren werkervaring in het vakgebied en beschikken over een VCU/VCA certificering.

Samen met u spreken wij graag een traject af, altijd persoonlijk en altijd maatwerk. Wij doen de voorselectie op basis van criteria die U belangrijk vindt. 

Klasen Engineering werkt altijd op basis van no cure no pay. U betaalt ons uiteraard alleen wanneer wij ons werk goed doen! Dus alleen wanneer de kandidaat daadwerkelijk mag beginnen.

Om onze opdrachtgever zoveel mogelijk risico uit handen te nemen werken wij voornamelijk op basis van Detachering, waarbij u alleen betaalt per daadwerkelijk gewerkt uur voor de kandidaat. In enkele uitzonderingsgevallen is een Werving&Selectie-fee ook mogelijk.

Heeft u een capaciteitsprobleem op uw afdeling of wilt u invulling geven aan een of meerdere functies wat maar niet lukt, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij garanderen dat wij, vanuit ons netwerk, binnen 48 uur een gemotiveerde kandidaat met een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel aan u voorstellen. Durft u de test aan? 

Neem direct Contact op om te zien of wij ook voor u iets kunnen betekenen!

2019  Klasen Engineering BV - Technische Detachering